De werkwijze van Schildersbedrijf Vliem

Onze werkwijze valt op door een persoonlijke benadering en een klantgerichte aanpak. Wij komen eerst persoonlijk bij u langs om alles in te meten en uw pand te bekijken. Op basis van onze inschatting sturen wij u vervolgens een offerte voor het schilderwerk. Aanvullend kunnen wij u helpen door een persoonlijk kleuradvies te geven.

Eerste jaar 100% garantie door Vliem

Als u voor ons kiest, dan plannen we samen een datum waarop wij de schilderklus kunnen gaan uitvoeren. Na het project gaan wij met u langs het schilderwerk om het project op te leveren. Het werk is voor ons pas klaar als u helemaal tevreden bent. Daarnaast heeft u in totaal vijf jaar garantie op het schilderwerk, waarvan het eerste jaar 100% in rekening kan worden gebracht bij Vliem. Dus mocht er iets zijn, wij komen het gratis repareren of vervangen.

Een meerjarenplan voor perfect onderhoud

Elke woning en elk bedrijfspand maken wij met ons schilderwerk, zowel technisch als esthetisch, helemaal weer als nieuw. Om onze kwaliteit te bewaken kunnen wij in overleg met u een meerjaren onderhoudsplan opstellen. Hierdoor worden uw onderhoudskosten voor de komende jaren zeer overzichtelijk. Daarnaast blijven de kosten door periodiek onderhoud binnen de perken, want door periodiek onderhoud blijft uw schilderwerk langer mooi en verzorgd.

Noodruiten plaatsen

In het geval van plotselinge schade of inbraak, kunnen wij u direct helpen door een noodruit te plaatsen. Op deze manier is uw woning of (kantoor)gebouw zo snel mogelijk weer beschermd. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk langs om de oorspronkelijke ruit te vervangen.