Over Schildersbedrijf Vliem

Ambachtelijk vakmanschap. Dat is het kenmerk van Schildersbedrijf Vliem. Gezien onze lange historie is dat niet verwonderlijk. Al in 1919 vestigde Hendrik Vliem zich als zelfstandig schilder aan de Dorpsstraat. Zijn zoon Jaap Vliem zette de zaak voort. In die jaren gingen hij en zijn schilders te voet of met de (brom)fiets naar een klus. De ladder werd op een handkar gebracht… In dat opzicht zijn de tijden veranderd. In 1985 heeft de kleinzoon van Hendrik, Gerrit Vliem de zaak overgenomen. Inmiddels werkt ook de vierde generatie Vliem in het familiebedrijf. Per 1 januari 2016 is ook Elco Vliem mede eigenaar.

De vakmensen van Vliem

Onze vakschilders gaan met een bedrijfswagen op pad naar projecten in de gehele regio. Wat echter gebleven is, is het vakwerk. Het schildersvak is van vader op zoon overgedragen. En van leermeester op leerling. Dankzij gedegen opleiding hebben onze schilders verstand van alle aspecten van het vak. Daar hechten we veel waarde aan.
We zijn bij uitstek het schildersbedrijf voor projecten waarbij het draait om kwaliteit. Ook na meer dan 100 jaar schilderen is elke oplevering van een woning of ander gebouw “strak in de verf” nog steeds een hoogtepunt voor ons.

 

Gea
Gerrit
Peter
Wijnand
Harold
Elco
Evan
Herco