Schildersbedrijf Vliem is OnderhoudNL Garantie erkend

Wij zijn een OnderhoudNL Garantie erkend bedrijf en dat betekent dat u bij ons altijd verzekerd bent van de juiste kwaliteit voor een eerlijke prijs. OnderhoudNL Garantie erkende bedrijven werken volgens kwaliteitsnormen van de Stichting OnderhoudNL Garantie-Erkenningsregeling welke in 1995 is ingevoerd door de ondernemersbranche voor de schilders-, onderhouds- en glasbranche. Dit keurmerk staat voor vakkundigheid en betrouwbaarheid en verzekerd u van uw goede schilder. U kunt er dus vanuit gaan, dat het schilderwerk altijd prefect gedaan wordt.

Onze schilders zijn VCA gecertificeerd

De schilders die bij ons werken zijn VCA gecertificeerd. VCA betekent Veiligheid Checklist Aannemers. Het doel van deze VCA certificering is om veilig werken tijdens het schilderwerk te stimuleren. Wij vinden veiligheid erg belangrijk, daarom hebben al onze schilders een basisveiligheid diploma behaald.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Naast OnderhoudNL Garantie erkend en VCA gecertificeerd, zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om te investeren in toekomstige schilders en om hen de ‘kneepjes’ van het vak bij te brengen. Wij besteden veel tijd aan het begeleiden van talentvolle schilders in opleiding en dat werpt zijn vruchten af.